prezentarea serviciului

SERVICIUL DE TRANSFER DE SUME "WESTACO EXPRESS" ESTE OFERIT CONFORM URMATORILOR TERMENI ŞI CONDIŢII

CE ESTE WESTACO EXPRESS

SERVICIUL "WESTACO EXPRESS" - Transfer rapid de bani între localităţi din Romania, la ordinul EXPEDITORULUI către BENEFICIARUL desemnat de acesta, prin reţeaua Westaco disponibilă în locaţiile care au identificatorul WESTACO EXPRESS. Programul de funcţionare poate varia de la o locaţie la alta, fiind afişat la fiecare locaţie în parte. În prezent, serviciul este disponibil în staţiile OMV (Consultaţi lista staţiilor în care serviciul este disponibil). EXPEDITORUL este obligat să informeze BENEFICIARUL asupra transferului şi tuturor datelor pe care le-a înscris în formular şi să solicite BENEFICIARULUI să se prezinte pentru remiterea sumei, la locaţia indicată de agent EXPEDITORULUI, cu un act de identitate valabil şi cunoscând aceste date. Datele înscrise de EXPEDITOR referitor la BENEFICIAR trebuie să coincida cu cele din actul de identitate al BENEFICIARULUI. Pentru furnizarea serviciului WESTACO EXPRESS actul de identitate valabil este considerat Buletinul de Identitate sau Cartea de Identitate care expiră la o data ulterioara prestării serviciului.

CUI SE ADRESEAZA WESTACO EXPRESS

Westaco Express se adresează persoanelor care trebuie să trimită sau să primească bani într-un timp scurt, cum ar fi: persoane aflate în alte localităţi cu interese de afaceri, persoane aflate în vacanţă, studenţi etc.

Serviciul WESTACO EXPRESS a fost conceput să ofere MAXIMUM DE AVANTAJE clienţilor săi:

1. Rapiditatea transferului
Sumele transferate sunt disponibile pentru a fi remise BENEFICIARULUI în câteva minute de la iniţierea transferului, depinzând de suma transferată şi de locaţia unde se remite suma. Agentul va indica durata de timp în care suma este disponibilă pentru a fi remisă, precum şi eventualele restricţii.

2. Siguranţa
Westaco Express este un serviciu de transfer electronic de sume, având la baza proceduri, software şi reţele de comunicaţii de maxima securitate, disponibil in locaţii asigurate.

3. Respect pentru timpul clientului
Serviciul este conceput pentru a economisi timpul clienţilor, care în acelaşi interval de timp pot alimenta cu combustibil, spăla autoturismul, bea o cafea sau lua masa în restaurantele din staţiile OMV.

4. Simplitate în utilizare
Se completează un singur formular. Transferul se face pe baza Actului de Identitate valabil şi a formularului completat. Serviciul poate fi folosit de către orice client, iar Expeditorul si Beneficiarul nu au nevoie de cont bancar.

5. Accesibilitate
Serviciul este disponibil în locaţii la care se poate ajunge uşor şi rapid, ca de exemplu, locaţiile OMV.

6. Standarde înalte de calitate
Staţiile OMV sunt recunoscute pentru calitatea serviciilor şi produselor, iar implicarea şi disponibilitatea personalului încantă şi mulţumesc orice client.

REMITEREA SUMEI. Pentru serviciul WESTACO EXPRESS remiterea sumei reprezintă predarea sumei transferate de EXPEDITOR catre BENEFICIAR. Aceasta se face, în numerar, dupa confirmarea disponibilităţii numerarului la locaţia de destinaţie a transferului. Agentul de la locaţia unde serviciul este disponibil va informa EXPEDITORUL şi/sau BENEFICIARUL asupra acestor aspecte.

SERVICII SUPLIMENTARE

WESTACO EXPRESS oferă, la un cost suplimentar faţă de costul transferului, urmatoarele SERVICII SUPLIMENTARE:

  • ANUNŢAREA PRIN SMS a BENEFICIARULUI, la un numar de telefon mobil aparţinând uneia din reţelele de telefonie mobilă care opereaza în Romania, că transferul de sume este disponibil. Vă rugăm indicaţi cu exactitate numarul de telefon mobil.
  • ANUNŢAREA TELEFONICĂ a BENEFICIARULUI, la un numar de telefon mobil aparţinând uneia din reţelele de telefonie fixă sau mobilă care operează în Romania, că transferul de bani este disponibil. Vă rugăm indicaţi cu exactitate numărul de telefon mobil.
  • ANUNŢAREA PRIN SMS a EXPEDITORULUI, la un numar de telefon mobil aparţinând uneia din reţelele de telefonie mobilă care operează în Romania, că suma transferată catre BENEFICIARUL indicat a fost remisă acestuia. Vă rugăm indicaţi cu exactitate numărul de telefon mobil.

Pentru Serviciile Suplimentare mai sus menţionate va fi trimis un singur SMS sau va fi făcut un singur apel telefonic. Mesajele nu vor oferi indicaţii despre EXPEDITOR sau BENEFICIAR, ci numai vor inştiinţa asupra disponibilităţii sumei pentru a fi remisa, EXPEDITORULUI revenindu-i obligaţia să informeze BENEFICIARUL asupra detaliilor transferului de sume. WESTACO EXPRESS sau oricare din operatorii săi nu este responsabil în situaţia în care numărul de telefon respectiv nu a fost indicat corect sau a fost indicat incomplet sau nu îndeplineste condiţiile de mai sus.

Home | Protecţia datelor personale | Lista locaţiilor | Contact
© 2010 Westaco, All Rights Reserved