westaco-banner
westaco-banner
WESTACO-banner
WESTACO-banner

WESTACO este specializată în furnizarea de servicii financiare, servicii de distribuție produse prepay și roviniete, dezvoltare software, mentenanță și management sisteme IT, acționând atât ca furnizor, cât și ca integrator de soluții și sisteme complexe. Suntem orientați către parteneriate pe termen lung, prin oferirea de soluții, produse și servicii sustenabile, capabile să genereze valoare adăugată pentru clienții companiei noastre.

WESTACO – FURNIZOR DE SERVICII FINANCIARE ȘI DE PLĂȚI

Compania WESTACO, instituție de plată autorizată de Banca Națională a României (înregistrată cu numărul IP007 în registrul BNR) este, prin serviciile de plăți rapide WESTACO EXPRESS, unul dintre principalii operatori și furnizori de servicii de plăți din România (servicii de transfer rapid de bani, servicii de plăți facturi utilități, plăți taxe și impozite locale, amenzi auto, taxe de trafic greu, plăți rate bancare și leasing, depuneri în cont, precum și alte categorii de plăți).

WESTACO – FURNIZOR DE SERVICII CONEXE

WESTACO a integrat în pachetul de Servicii Westaco Express o gamă largă de servicii de proximitate, incluzand: distribuția de bilete la evenimente (pentru Eventim și alți furnizori), preluarea de comenzi pentru livrarea de buchete de flori la domiciliu, derularea de campanii promoționale pentru mari companii din FMCG și asociate (managementul distribuirii premiilor către consumatori), etc.

WESTACO – DISTRIBUITOR SERVICII DE REÎNCĂRCARE ELECTRONICĂ TELEFONIE (PREPAY)

WESTACO este distribuitor de produse și servicii de reîncărcare electronică prepay, subdistrbuitorii noștri având la dispoziție mai multe platforme la care să se conecteze în vederea vânzării de servicii.

WESTACO – DEZVOLTATOR ȘI DISTRIBUITOR DE APLICAȚII SOFTWARE, FURNIZOR DE SERVICII DE MENTENANȚĂ SOFTWARE ȘI HARDWARE

Ca dezvoltator de soluții software, WESTACO proiectează, realizează și implementează aplicații software complexe, adaptate specificului și particularităților fiecăruia dintre parteneri. Aplicațiile software realizate, acoperă o gamă largă de activități, incluzând: software financiar, aplicații pentru managementul și vânzarea rovinietelor, aplicații pentru furnizarea și managementul integrat al serviciilor la punctele de vânzare, digital signage, managementul personalului, etc.

WESTACO furnizează, de asemenea, servicii de management și mentenanță a sistemelor IT, atât la nivel hardware cât și al aplicațiilor software, inclusiv la nivel de cod sursă. Competențele dezvoltate în cadrul companiei, alături de o vastă experiență acumulată în peste 15 ani de activitate în România, ne permit să identificăm, să proiectăm și să implementăm soluții optime și eficiente, interconectate cu sistemele existente și adaptate cerințelor și specificului fiecărui partener.

Urmărind permanent evoluțiile tehnologice și conceptuale de pe piețele în care ne desfășurăm activitatea, ne preocupăm continuu să le integrăm în produsele și serviciile oferite, astfel încât să asigurăm clienților și partenerilor noștri, maximum de avantaje și valoare adăugată.